Vergaderen bij Fletcher Hotels
Succesvol vergaderen op de mooiste locaties van Nederland

Vraag een offerte aan

Vergaderlocatie in Schoorl

Fletcher Hotel-Restaurant Jan van Scorel biedt de ideale vergaderlocatie in Schoorl dankzij acht multifunctionele vergaderzalen met een capaciteit voor 140 personen. Ons toegewijde team staat graag voor u en uw gasten klaar tijdens elke gelegenheid. Dankzij de verschillende vergaderarrangementen is er voor ieder doeleinde een passende indeling van dag en ruimte.

Voor elke gelegenheid

Het hotel beschikt over 86 comfortabele hotelkamers die uitermate geschikt zijn voor zakelijke doeleinden. Tevens kunt u terecht in het à la carte Restaurant KanunniK voor een zakelijke lunch of diner. Bovendien is het hotel goed bereikbaar vanaf de snelweg en zijn er 86 parkeerplaatsen aanwezig waar u gratis gebruik van kunt maken.

De vergaderzalen zijn onder andere geschikt voor:

 • Vergaderingen
 • Trainingen
 • Presentaties
 • Congres/seminar
 • Recepties
 • Evenementen
 • Feesten en partijen
 • Huwelijk
 • Teambuilding

Of u nu een jubileum wilt vieren of doeltreffend wilt vergaderen, Fletcher Hotel-Restaurant Jan van Scorel biedt u de perfecte locatie. Voor elke type evenement kunt u uw wensen doorgeven aan onze medewerkers. Tevens kunt u zelf de zaalindeling bepalen zodat de middag of dag vlekkeloos verloopt. Uiteraard biedt ook de omgeving volop mogelijkheden voor effectieve teambuilding. Maak bijvoorbeeld een Segwaytour langs duinens, strand en zee.

Efficiënt vergaderen

Wanneer u op zoek bent naar een efficiënte vergaderlocatie in Schoorl is Hotel-Restaurant Jan van Scorel de ideale uitvalsbasis. Voor iedere gelegenheid is er een passende zaal. Zo is er een ruime zaal voor grootschalige presentaties, zijn er kleinere discussieruimtes voor uw besloten vergadering en zijn er lichte werkruimtes voor eventuele meerdaagse bijeenkomsten. De vergaderruimtes zijn voorzien van moderne audiovisuele apparatuur en natuurlijk daglicht.

Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem contact op met onze sales afdeling via 0347 - 329 092 of sales@fletcher.nl.

Offerte aanvragen

Zalen

8 multifunctionele vergaderzalen tot 140 personen - 86 hotelkamers

 

Theater

Tot 140 personen

Cabaret

Tot 110 personen

School

Tot 78 personen

U-vorm

Tot 48 personen

Carré

Tot 54 personen

Diner

Tot 100 personen

Receptie

Tot 140 personen

 

 

 

 

 

Download het volledige zalenoverzicht

Arrangementen

Basisarrangement (4-uurs)

Geniet van een geheel verzorgde ochtend-, middag- of avondsessie. Eventueel aangevuld met een uitgebreide lunch en/of diner. Alles wordt voor u geregeld en wij maken van uw bijeenkomst een succes.

Meer informatie

8-uurs vergaderarrangement

Laat de verzorging van een hele dag vergaderen aan ons over, inclusief lunch en borrelhapjes na afloop. Combineer het met een diner of voorovernachting.

Meer informatie

12-uurs vergaderarrangement

Na afloop van uw 12-uurs vergaderarrangement serveren wij u een culinair diner ter afsluiting van uw bijeenkomst. Dit maakt een productieve dag compleet. Of breidt het uit met een overnachting.

Meer informatie

24-uurs vergaderarrangement

Geen omkijken naar de tijd, want na uw sessie en diner blijft u in alle rust overnachten. Of komt u van ver? Overnacht dan de avond van te voren.

Meer informatie

32-uurs vergaderarrangement

Twee dagen ongestoord vergaderen, inclusief twee maal lunch, één diner en één overnachting. Uiteraard is het ook mogelijk om uw bijeenkomst te combineren met bijvoorbeeld een teambuildingsactiviteit.

Meer informatie

48-uurs vergaderarrangement

Twee hele dagen vergaderen, geheel verzorgd met tweemaal lunch en tweemaal diner. Organiseer bijvoorbeeld een weekend bijeenkomst voorzien van alle gemakken.

Meer informatie

56-uurs vergaderarrangement

Drie dagen vergaderen in combinatie met 2 overnachtingen, driemaal lunch en tweemaal diner. Ideaal geschikt voor een meerdaagse (internationale) bijeenkomst op een unieke locatie.

Meer informatie

Teambuilding

Wilt u uw zakelijke bijeenkomst combineren met een leuke activiteit om de teamspirit te versterken? Bent u op zoek naar een activiteit waarbij de deelnemers hun zinnen even kunnen verzetten? Bij Hotel-Restaurant Jan van Scorel worden tal van faciliteiten aangeboden waarmee u van uw zakelijke bijeenkomst een onvergetelijke dag kunt maken.

Het toevoegen van een teambuilding activiteit, gedurende of na uw bijeenkomst, geeft de deelnemers energie en draagt bij aan het teamgevoel. Bekijk ons aanbod en laat u inspireren!


Activiteiten

 • Duinwandeling onder leiding van de boswachter door de Schoorlse duinen.
 • Maak een rondrit met De Zonnetrein door het duingebied. De Zonnetrein biedt de mogelijkheid om het natuurgebied de Schoorlse Duinen moeiteloos te bezoeken op een duurzame manier. De trein is geluidsarm en er vindt geen verstoring van de natuur plaats. Vanuit de trein heeft u een prachtig uitzicht op prachtige plekken in het bos en duingebied, waaronder de Kerf, het vogelmeer, de kudde Black Aberdeen Angus runderen en nog veel meer.
 • Altijd al eens een Segway willen rijden? Verken de omgeving door middel van een Segwaytour langs het strand, de zee, duinen, bossen en polders! Wat wil je nog meer? Absoluut de mooiste Segway tour waarbij we ook buiten de verharde paden zullen rijden en de hoogste duinen van Nederland (tot wel 54 meter boven zeeniveau) gaan bedwingen op de Segway!
 • Diverse strandactiviteiten zoals brandingraften en zeilfietsen


Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem contact op met onze sales afdeling via 0347 - 329 092 of sales@fletcher.nl.

 

Foto's en video's

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.